Ontbijt met Vanille Alpro en warm gebakken appels - Voedend voor het aarde-element – neutraal, licht verfrissend
Ontbijt met Vanille Alpro en warm gebakken appels
Aan de slag met deze ingrediënten - voor 2 tot 3 personen:
- 2 Belgische zoete appels
- 500 gram Alpro Vanille
- Macadamia noten
- Cashewnoten
- Lijnzaad
- Sesamzaad
- Kaneel
- Olijfolie
- Biologische/inheemse honing
Zo ga je te werk:
- Schil de appels en snijd ze in blokjes
- Verhit een pan op middelhoog vuur met olijfolie en voeg de appels toe wanneer de olie warm is
- Bestrooi de appels met kaneel
- Verdeel de Alpro Vanille over de ontbijtkommetjes
- Hak de notenmengeling in fijne stukken - meng de zaden er eveneens door
- Verdeel de gebakken kaneelappeltjes over het Alpro mengsel
- Werk af met de noten-zadenmengeling
- Voeg als laatste (voor een extra zoete toets) een theelepel per kommetje van de biologische/inheemse honing toe